Pensiile speciale ale parlamentarilor, la mana lui Iohannis: Ce va face presedintele

Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 13:41
641 citiri
Pensiile speciale ale parlamentarilor, la mana lui Iohannis: Ce va face presedintele
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face "o analiza profunda".

"Ma voi referi la aceasta chestiune dupa ce primesc de la Parlament legea si voi face o analiza profunda", a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat ce va face cu legea pensiilor speciale votata marti in Parlament.

Legislativul a aprobat, marti, cu 303 voturi "pentru", 124 voturi "impotriva" si doua abtineri, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.

Proiectul prevede ca parlamentarii beneficiaza de pensii speciale, care ar putea ajunge la peste 4.000 de lei pentru un ales cu trei mandate.

Parlamentarii si-au votat pensii speciale - vor primi in plus pana la 4.600 lei

Potrivit proiectului, deputatii si senatorii vor avea dreptul dupa exercitarea mandatului, la cerere, la implinirea varstei standard, la o indemnizatie lunara ...citeste mai departe despre "Pensiile speciale ale parlamentarilor, la mana lui Iohannis: Ce va face presedintele" pe Ziare.com

#Iohannis reactie pensii speciale parlamentari , #Stiri Guvern