Pleaca Daniel Constantin din Guvern? Dragnea: Vrea, nu vrea, e decizia lui

Duminica, 19 Martie 2017, ora 21:15
1019 citiri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nu ia decizii in ALDE, si vicepremierul Daniel Constantin este liber sa renunte la postul de ministru al Mediului, daca doreste asta. Declaratiile sale au fost facute dupa o zi foarte tensionata in cadrul ALDE.

"Am tras un semnal de alarma ca exista un pericol ca deciziile sa se ia - atata timp cat oamenii nu sunt consultati - si de oameni din afara partidului", a spus Daniel Constantin, duminica.

Intrebat, seara, la Romania TV, daca ministrul Mediului se referea la el, Dragnea a raspuns: "Cum sa iau eu decizii? Deciziile se iau in interiorul partidului".

"Nici pe domnul Daniel Constantin nu il inteleg de ce e asa de suparat in perioada asta. Ne dorim in continuare sa avem alianta cu ALDE. Cu ALDE in intregime, cu toti parlamentarii", a mai precizat liderul PSD.

Daniel Constantin a mai spus, duminica, si ca luni va discuta cu premierul Sorin Grindeanu pe marginea ramanerii sale in Guvern: "Voi avea o discutie cu prim-ministrul Sorin Grindeanu si, daca decizia coalitiei va fi intr-un sens, nu regret".

"Daca dl Constantin vrea sa iasa din Guvern, e o optiune personala. Vrea, nu vrea, e decizia dumnealui. Noi despre ce vorbim? Parasirea unor posturi din Guvern din cauza unui congres (discutii contradictorii in ALDE pe data congresului - n.red.)? N-am vazut niste chestiuni profunde, de doctrina, foarte grave.

Sunt niste actiuni care fac placere adversarilor nostri politici, dar sustinerea Guvernului in Parlament nu va fi afectata", a sustinut linistit Liviu Dragnea.

Citeste mai multe despre scandalul de duminica din ALDE:

Dupa sedinta cu scandal din ALDE, Tariceanu sustine ca a fost santajat de ConstantinConstantin: E rusinos ca Tariceanu sa vorbeasca de santaj. S-a luptat ca persoane cu probleme penale sa fie pe listeDupa plecarea lui Constantin, congresul ALDE a fost stabilit pe 21 aprilie. Tariceanu va candida ...citeste mai departe despre "Pleaca Daniel Constantin din Guvern? Dragnea: Vrea, nu vrea, e decizia lui" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea Daniel Constantin Guvern, #Daniel Constantin plecare guvern, #Daniel Constantin tensiuni ALDE , #Stiri Guvern