PNL: Basescu a uitat ca el i-a promis lui Erdogan moscheea de la Bucuresti si l-a pus pe Oprescu sa caute teren

Sambata, 26 Martie 2016, ora 18:28
1177 citiri
PNL: Basescu a uitat ca el i-a promis lui Erdogan moscheea de la Bucuresti si l-a pus pe Oprescu sa caute teren
Foto: ab.gov.tr

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi l-a acuzat, sambata, pe fostul presedinte Traian Basescu, ca in 2014, la Ankara, ii promitea lui Recep Erdogan, pe atunci premier, ca are "grija se se construiasca o moschee la Bucuresti" si il intreba pe Sorin Oprescu de ce nu da mai repede terenul pentru acest proiect.

"Date fiind schimbarile naucitoare de pozitie si declaratii pe care Traian Basescu le face fara nicio jena in ultima vreme, de cand s-a descoperit cruciatul crestinismului, se ridica firesc cateva intrebari. Cat tupeu poate avea Traian Basescu sa strige de indignare impotriva moscheii de la Bucuresti, cand in 2014, la Ankara, promitea atunci premierului Erdogan ca are el grija se se construiasca o moschee la Bucuresti?", a transmis Cristian Busoi, intr-un comunicat de presa citat de News.ro.

Erdogan si Iohannis confirma: moscheea din Bucuresti, in faza de autorizatii la Primarie

"Traian Basescu a uitat cum il intreba pe fostul primar general, Sorin Oprescu, de ce nu da ...citeste mai departe despre "PNL: Basescu a uitat ca el i-a promis lui Erdogan moscheea de la Bucuresti si l-a pus pe Oprescu sa caute teren" pe Ziare.com

#Basescu moschee Bucuresti, #Basescu moschee Erdogan , #Stiri Guvern