PNL ii cere lui Ciolos o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 16:54
1120 citiri
PNL ii cere lui Ciolos o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Biroul Politic National al PNL a decis luni sa-i inainteze premierului o propunere in sensul aprobarii printr-o ordonanta de urgenta a prevederii privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a anuntat co-presedintele liberalilor Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa.

"Un al doilea lucru pe care l-am decis astazi este legat de alegerile locale in doua tururi de scrutin. Cred ca este cel mai important proces pentru comunitatile locale care va avea loc in acest an, vorbesc de alegerea primarilor. Si, este, de altfel, primul scrutin dupa manifestatiile cetatenilor de la finalul anului trecut. Una din revendicarile concrete pe care acestia le-au avut a fost revenirea la un proces electoral bazat pe doua tururi de alegeri.

Este o idee pe care noi am sustinut-o fara rezerve, am avut doua rezolutii in forurile de conducere ale PNL. Am avut un proiect de lege care si acum se afla in comisia de cod electoral. Si, din pacate, trebuie sa marturisesc, si eu si colegii mei nu am ...citeste mai departe despre "PNL ii cere lui Ciolos o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin" pe Ziare.com

#primari doua tururi scrutin, #PNL primari doua tururi, #ordonanta primari doua tururi , #Stiri Guvern