PNL isi face planuri cu Ciolos si ministrii lui - se intereseaza cum se descurca in sondaje

Joi, 28 Iulie 2016, ora 12:15
774 citiri
PNL isi face planuri cu Ciolos si ministrii lui - se intereseaza cum se descurca in sondaje
Foto: Arhiva Ziare.com

Liberalii din Bucuresti intentioneaza sa introduca in sondajul prin care vor masura sansele de succes ale aspirantilor la fotoliul de parlamentar si intrebari privind notorietatea ministrilor din Cabinetul Ciolos, inclusiv a premierului, in eventualitatea in care unii dintre acestia ar dori sa candideze pe lista PNL la alegerile legislative, au precizat surse liberale.

Interebari deschise, fara a preciza nume de ministri, prin care sa masoare notontia PNL Bucuresti este ca in cadrul cercetarii sociologice care va fi demarata saptamana viitoare sa introduca si intrietatea membrilor Cabinetului Dacian Ciolos si intentia de vot pentru acesti tehnocrati.

Potrivit surselor citate de News.ro, liberalii si-ar dori ca unii dintre membrii Cabinetului condus de Dacian Ciolos sa candideze in toamna pe listele PNL, cei vizati fiind in special ministrii tineri, care s-au remarcat in aceste luni prin expunerea mediatica si prin proiectele de reformare institutionala lansate.

Gorghiu: ...citeste mai departe despre "PNL isi face planuri cu Ciolos si ministrii lui - se intereseaza cum se descurca in sondaje" pe Ziare.com

#PNL sondaj Ciolos, #PNL sondaj ministri Ciolos , #Stiri Guvern