PNL vrea sa il cheme pe premierul Tudose sa dea socoteala in Parlament, "pe diferite chestiuni"

Luni, 28 August 2017, ora 19:32
829 citiri
PNL vrea sa il cheme pe premierul Tudose sa dea socoteala in Parlament, "pe diferite chestiuni"
Foto: Facebook / PNL

PNL il va chema in Parlament pe premierul Mihai Tudose la "Ora Guvernului", pentru discutii pe diferite chestiuni de natura economica, fiscala si bugetara, a anuntat luni presedintele liberalilor, Ludovic Orban.

"Vazand ca practic Misa (Ionut, ministrul de Finante - n.red.) este un fel de baiat de minge pe la Guvern si analizand gravitatea situatiei economice si mai ales gravitatea situatiei create in economie ca urmare a anunturilor practicate de oficialii guvernamentali, care au declansat efectiv aproape o forma de terorism asupra increderii firmelor si cetatenilor in Guvern si in activitatea economica, am hotarat sa uzam de prerogativa guvernamentala pe care o avem la 'Ora Guvernului' - si anume la prima intrunire in care noi, ca PNL, putem la 'Ora Guvernului' sa convocam la Parlament oficiali guvernamentali - il vom convoca pe premierul Tudose pentru a da seama pentru situatia economica dezastruoasa, pentru situatie bugetara, pentru amenintarile pe care le arunca in fiecare zi asupra firmelor si asupra mediului economic activ si mai ales sa dea seama pentru declaratiile inepte pe care le-a facut si apropo de banci si Pilonul II de pensii si, in general, referitoare la diferitele chestiuni de natura economica, fiscala si bugetara", a spus Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL.

El a aratat ca PNL va uza de toate caile procedurale privind activitatea unor ministri.

"Vom uza de toate caile procedurale pe care le avem pentru a incerca sa oprim activitatea unor ministri sau pentru a-i determina si sa dea explicatii publice pe care nu le dau de bunavoie in fata societatii - convocari in fata comisiilor de specialitate, motiuni simple, comisii de ancheta, convocari in fata plenului - in functie de toate parghiile procedurale pe care le avem la dispozitie", a sustinut liderul liberal.

Tudose confirma ca se fac modificari la Pilonul II de pensii: Statul administreaza mai bine decat privatulTudose spune ca statul administreaza mai bine ca privatul. Cifrele il contrazic. Administratorii fondurilor cer o intalnire cu premierulTudose nu renunta la supraacciza pe combustibil, dar nu mai stie cand o baga si cat va fi de mareGuvernul a pierdut lupta cu accizele. Aritmetica, mai tare decat politica ...citeste mai departe despre "PNL vrea sa il cheme pe premierul Tudose sa dea socoteala in Parlament, "pe diferite chestiuni"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PNL Tudose Ora guvernului Parlament , #Stiri Guvern