Poate schimba Ciolos soarta alegerilor? Ce ar scoate romanii la vot? "Vrem democratia cu tatuc" - Interviu

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 06:55
823 citiri
Poate schimba Ciolos soarta alegerilor? Ce ar scoate romanii la vot? "Vrem democratia cu tatuc" - Interviu
Foto: Facebook/Gelu Duminica

Ramanem in poza PSD+ALDE = guvernare, daca nu se intampla ceva care sa antagonizeze electoratul, adica o emotie puternica generata de un candidat care gafeaza grav sau aparitia unui personaj care se branduieste in cel care poate aduce schimbarea. Iar singurul care are ingrediente pentru asa ceva e Dacian Ciolos, considera sociologul Gelu Duminica.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Gelu Duminica a apreciat ca unii dintre ministrii proveniti din ONG-uri "au decredibilizat ideea de societate civila pentru o perioada. Ong-izarea Guvernului de multe ori nu a adus lucruri bune si multe gafe ale lor se vor intoarce bumerang in capul nostru imediat ce un guvern politic va fi instalat pentru ca le-am cautionat prin tacere".

Gelu Duminica atrage atentia asupra ipocriziei: "O societate e sanatoasa cat timp fiecare dintre noi se implica. Dar noi dam spaga si pe urma injuram spagarii. Romanul e ipocrit. Nu asculta manele, dar daca te uiti pe Youtube vezi ca Salam are un miliard de ...citeste mai departe despre "Poate schimba Ciolos soarta alegerilor? Ce ar scoate romanii la vot? "Vrem democratia cu tatuc" - Interviu" pe Ziare.com

#Gelu Duminica sociolog, #Ciolos alegeri parlamentare, #prezenta alegeri parlamentare , #Stiri Guvern