Politician roman, pe lista neagra a lui Putin: Sunt onorat sa apar romanii de amenintarea venita de la "imperiul raului"

Sambata, 30 Mai 2015, ora 17:27
982 citiri
Politician roman, pe lista neagra a lui Putin: Sunt onorat sa apar romanii de amenintarea venita de la "imperiul raului"
Foto: Twitter/Moscow Times

Deputatul Eugen Tomac a reactionat sambata, dupa ce numele sau a aparut pe "lista neagra" a Moscovei, care cuprinde zeci de personalitati, din 17 state, declarate indezirabile in Rusia.

Intr-o declaratie pentru Ziare.com, Tomac, care nu se arata surprins de decizia Moscovei, a subliniat ca va ramane "adversarul oricarei entitati care este inamicul Europei Unite".

Romani pe lista neagra a Moscovei: "Rusia e statul care a amputat Romania printr-o intelegere cu Hitler"

"Decizia Rusiei de a ma declara persona non-grata nu ma impresioneaza si nici nu ma mira. Am fost si voi ramane un critic constant al Kremlinului, atat timp cat aceasta tara va reprezenta o amenintare pentru Europa.

Rusia de astazi este cea care aduce elogii pactului Ribbentrop-Molotov, o intelegere criminala prin care a fost amputata Romania. Pentru mine este o onoare sa lupt pentru cauza romanilor aflati sub amenintare continua din partea imperiului raului, asa cum il numea presedintele Regan.

Nu imi doresc ...citeste mai departe despre "Politician roman, pe lista neagra a lui Putin: Sunt onorat sa apar romanii de amenintarea venita de la "imperiul raului"" pe Ziare.com

#Eugen Tomac lista neagra Rusia, #Toac reactie indezirabil Rusia, #romani interzisi Rusia, #romani lista neagra Rusia , #Stiri Guvern