Politicienii care au inceput campania inainte de termen, dati de gol pe Facebook: Candidezi ca un hot!

Sambata, 05 Martie 2016, ora 17:35
1260 citiri
Politicienii care au inceput campania inainte de termen, dati de gol pe Facebook: Candidezi ca un hot!
Foto: Facebook / Candidezi ca un hot!

Platforma Actiunea Civica a Tinerilor (PACT) protesteaza fata de candidatii care au inceput sa posteze afise electorale inainte ca perioada oficiala de campanie sa inceapa, PACT deschizand o pagina de Facebook unde vor fi postate filmari si fotografii ce prezinta afisele stradale amplasate inaintea inceperii campaniei electorale.

"Platforma Actiunea Civica a Tinerilor condamna ferm actiunile partidelor politice care au inceput, cu peste doua luni inainte de termenul legal, actiunile de promovare electorala prin afisarea unor materiale cu inscrisuri politice sau actiuni de popularizare a candidatilor. In acest sens, PACT a demarat campania 'Candidezi ca un hot', prin care toti cetatenii care vor sa semnaleze forme de publicitate electorala inainte de termen o pot face prin postarea de materiale video sau foto pe pagina 'Candidezi ca un hot' ", se arata intr-un comunicat al PACT citat de News.ro.

Legii 115/2015 a alegerilor locale, campania electorala incepe cu 30 de zile inainte ...citeste mai departe despre "Politicienii care au inceput campania inainte de termen, dati de gol pe Facebook: Candidezi ca un hot!" pe Ziare.com

#campanie electorala 2016, #candidezi ca un hot , #Stiri Guvern