Politico, despre Nicusor Dan: Little Nick, tocilarul care se ia la tranta cu sistemul romanesc

Vineri, 03 Iunie 2016, ora 21:51
1360 citiri
Politico, despre Nicusor Dan: Little Nick, tocilarul care se ia la tranta cu sistemul romanesc
Foto: Ziare.com

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a atras atentia presei externe cu candidatura sa, fiind considerat un "tocilar" care se ia la tranta cu sistemul din Romania - un matematician care s-a dedicat salvarii Bucurestiului de dezvoltatori si de politicieni.

Cand a candidat prima oara la aceasta functie, acum 4 ani, Nicusor Dan se astepta sa fie ridiculizat - un candidat independent care stia ca nu are nicio sansa, insa care a vrut astfel sa atraga atentia asupra unor probleme locale precum cladirile construite in parcuri publice sau cladirile istorice care erau demolate pentru a face loc altora noi si moderne, scrie intr-o ampla prezentare Politico.

Patru ani mai tarziu, este principalul contracandidat al Gabrielei Firea la alegerile pentru Primaria Capitalei, potrivit celor doua sondaje date publicitatii in aceste zile - unul IRES si unul realizat de Nicusor Dan.

Intr-o tara unde principalele partide au o reputatie de temut privind coruptia, ...citeste mai departe despre "Politico, despre Nicusor Dan: Little Nick, tocilarul care se ia la tranta cu sistemul romanesc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Dan candidat alegeri locale, #Nicusor Dan Politico , #Stiri Guvern