Politico diseca noul Guvern al Romaniei si vede legaturi cu coruptia

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 18:56
1591 citiri
Politico diseca noul Guvern al Romaniei si vede legaturi cu coruptia
Foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat componenta Guvernului Sorin Grindeanu, iar, la nici 24 de ore mai tarziu, toate cele 26 de propuneri de ministri au fost avizate pozitiv.

Presa externa a reactionat dupa anuntul de marti, iar cel mai vehement comentariu este cel facut de Politico, site-ul titrand "noul guvern roman va include politicieni cu legaturi cu coruptia".

"Liderul partidului a parut sa ignore presa negativa in alegerea celor 26 de nume ale Cabinetului", se arata in articol.

Astfel, poate numele care atrage cel mai mult atentia este cel al fostului primar al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, trimisa in judecata de DNA, in luna iulie, pentru luare de mita si spalare de bani. De asemenea, aceasta a stat o zi in spatele gratiilor, fiind retinuta de procurori.

Vasilescu, vicepresedinte al PSD, va fi ministrul Muncii si a repurtat o mica victorie, in luna decembrie, cand judecatorii au trimis inapoi dosarul sau catre DNA, dupa ce unele dintre dovezile impotriva sa ...citeste mai departe despre "Politico diseca noul Guvern al Romaniei si vede legaturi cu coruptia" pe Ziare.com

#Politico Guvern Romania coruptie, #politicieni coruptie Guvern Grindeanu, #Politico Guvern Grindeanu , #Stiri Guvern