Ponta a dus Guvernul in team-building in Delta Dunarii (Foto)

Vineri, 28 August 2015, ora 12:47
1305 citiri
Ponta a dus Guvernul in team-building in Delta Dunarii (Foto)
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a postat, vineri, pe o retea de socializare cateva fotografii din Delta Dunarii, unde se afla cu ceilalti membri ai Guvernului in team-building.

"Delta Dunarii - ca in fiecare an locul ideal pentru team-building. Guvernul este o echipa sudata si performanta, suntem colegi si prieteni, iar pregatirea politicilor publice pana la sfarsitul anului este extrem de importanta pentru toti cetatenii", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Fotografia ziei: Ponta, in vacanta la Miami?

Printre cei care apar in poze se numara ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ministrul Energiei si IMM-urilor, Andrei Gerea, ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea.

(function(d, s, id) { var js, fjs = ...citeste mai departe despre "Ponta a dus Guvernul in team-building in Delta Dunarii (Foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta team building Delta Dunarii, #Ponta Delta Dunarii , #Stiri Guvern