Ponta a fost salvat de colegi - Deputatii nu i-au ridicat imunitatea

Marti, 09 Iunie 2015, ora 11:42
1031 citiri
Ponta a fost salvat de colegi - Deputatii nu i-au ridicat imunitatea
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Camera Deputatilor a votat, marti, impotriva urmaririi penale a lui Victor Ponta pentru conflict de interese, premierul declarandu-se multumit de rezultatul votului.

Camera Deputatilor s-a reunit marti dimineata in sedinta, pe ordinea de zi figurand si votul pentru incuviintarea sau respingerea urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru conflict de interese in cazul numirii ca ministru a lui Dan Sova.

Comisia Juridica a Camerei, in care coalitia de guvernare PSD-PC-UNPR-PLR are o majoritate covarsitoare, a votat, luni dupa-amiaza, impotriva solicitarii DNA. Avizul comisiei este insa unul consultativ, decisiv fiind votul plenului.

Pe de alta parte, Victor Ponta este asteptat sa se prezinte la DNA pentru audieri. Vineri, i s-a comunicat oficial ca este suspect in dosarul Rovinari-Turceni al senatorului PSD Dan Sova, pus sub control judiciar dupa ce Senatul a respins arestarea sa preventiva.

In acest dosar, Victor Ponta este acuzat de fals in inscrisuri, evaziune... citeste mai departe despre "Ponta a fost salvat de colegi - Deputatii nu i-au ridicat imunitatea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#deputati vot Ponta urmarit penal, #Ponta urmarit penal conflict interese , #Stiri Guvern