Gafa a premierului: Ponta se lauda ca a luat masa cu regele Mihai, regele e in Elvetia

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 23:02
1142 citiri
Gafa a premierului: Ponta se lauda ca a luat masa cu regele Mihai, regele e in Elvetia
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, vineri seara, un mesaj si o fotografie din care reiesea ca a mancat alaturi de regele Mihai, in cea de-a treia zi de Craciun, insa totul a fost doar o gafa a echipei sale de comunicare.

Ulterior, la doar cateva ore, echipa premierului a revenit asupra postarii initiale, spunand ca fotografia in care aparea alaturi de regele Mihai era una mai veche si ca, in realitate, seful Executivului a luat masa cu membrii familiei regale, insa nu si cu regele. In plus, Regele Mihai a parasit Romania vineri dimineata, fiind asteptat in Elvetia.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna", a fost mesajul postat initial de seful Executivului pe pagina sa Facebook.

Imaginea postata initial pe pagina premierului

Ulterior, fotografia si mesajul au fost sterse, ...citeste mai departe despre "Gafa a premierului: Ponta se lauda ca a luat masa cu regele Mihai, regele e in Elvetia" pe Ziare.com

#Victor Ponta masa rege Mihai, #premier rege cina Savarsin, #Craciun premier Regele Mihai , #Stiri Guvern