Ponta acuza ca un jurnalist de la Antena3 i-a spart contul de Instagram si i-a furat o poza cu fiica sa

Duminica, 23 Aprilie 2017, ora 17:24
2638 citiri
Ponta acuza ca un jurnalist de la Antena3 i-a spart contul de Instagram si i-a furat o poza cu fiica sa
Foto: Facebook/Victor Ponta

Dat disparut de unele televiziuni, pentru lipsa de reactie dupa capturarea prietenului sau, Sebastian Ghita, deputatul PSD Victor Ponta a scris pe contul sau de Facebook, ca a fost "fugit in vacanta".

"M-am intors acasa dupa cateva zile minunate petrecute cu familia in Vacanta de Paste (cum probabil au facut multi alti locuitori ai Romaniei, Europei si Planetei) - luni sunt la birou la Parlament.

Si am aflat dintr-o sursa jurnalistica serioasa ca 'am disparut' - evident alaturi de Ghita. Ups! Am disparut acasa - asta da stire. Am mai aflat ca un jurnalist (jurnalista) s-a chinuit sa intre fraudulos sub un nume fals in contul meu PRIVAT de Instagram (cam ilegal) - acum a trebuit sa il inchid/de acolo mi-a furat o poza cu mine si fiica mea minora (furt este conform legii cand contul este inchis - inaccesibil publicului) /a folosit fotografia cu fiica mea de 9 ani la televizor (ceea ce este sanctionat de CNA) /a pus un titlu stupid (ceea ce nu este deloc ilegal) /si a scris titlul cu litere atat de mari incat cu greu mai puteai vedea scris mic mic de tot ca urmeaza sa fie in direct Insusi Liviu Dragnea (ceea ce este o greseala politica grava)!

Dincolo de faptul ca sunt 'disparut' acasa, povestea este doar de o prostie comica. Cu singura observatie ca i-am cunoscut personal pe patroana si seful celui care a publicat fotografia - si toti sunt parinti de fete minore. Daca cineva le fura o poza cu fetita din vacanta si o dadea in presa ar fi spus pe buna dreptate ca este o mare murdarie! Curata murdarie", a scris Ponta pe Facebook. ...citeste mai departe despre "Ponta acuza ca un jurnalist de la Antena3 i-a spart contul de Instagram si i-a furat o poza cu fiica sa" pe Ziare.com

#Victor Ponta jurnalist Antena3 furt poza, #Victor Ponta cont instagram spart Antena3 , #Stiri Guvern