Ponta: Administratia Prezidentiala a primit 10 milioane de lei pentru deplasari. It's about economy

Marti, 28 Iulie 2015, ora 12:46
1123 citiri
Ponta: Administratia Prezidentiala a primit 10 milioane de lei pentru deplasari. It's about economy
Foto: Guvernul Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta a prezentat, marti, in sedinta de Guvern, rectificarea bugetara, subliniind ca Sanatatea va beneficia de un plus de aproape jumatate de miliard de lei, in timp ce Administratia Prezidentiala va primi in plus 10 milioane de lei.

"La Administratia Prezidentiala, au nevoie de 10 milioane de lei in plus pentru protocol, pentru deplasari. Atat au cerut, atat le-am dat", a spus Victor Ponta, in sedinta de Guvern.

Acesta le-a cerut ministrilor nemultumiti de rectificarea bugetara sa spuna in sedinta acest lucru, adaugand ca rectificarea este una pozitiva.

Ponta, fara carje la sedinta PSD: Proiectele nu se finalizeaza din cauza anchetelor

"In primul rand, este, in limbajul omului obisnuit, o rectificare pozitiva. Avem bani mai multi, cheltuieli mici. Oricum o intorci, oricum o faci, e pozitiva, ca sunt mai multi bani.

In 2010-2011 nu era asa: avem asigurate absolut toate drepturile constitutionale fundamentale - salarii, alocatii, pensii, ajutoare de ...citeste mai departe despre "Ponta: Administratia Prezidentiala a primit 10 milioane de lei pentru deplasari. It's about economy" pe Ziare.com

#Ponta rectificare bugetara, #rectificare bugetara sedinta guvern, #bani Administratia Prezidentiala rectificare , #Stiri Guvern