Ponta, audiat la DNA in noul dosar al lui Sebastian Ghita

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 10:07
1653 citiri
Ponta, audiat la DNA in noul dosar al lui Sebastian Ghita
Foto: Captura Realitatea TV

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, luni dimineata, la DNA Ploiesti, el afirmand ca a fost chemat ca martor, fara a preciza in ce dosar, surse judiciare spunand ca este vorba despre cel mai nou dosar al deputatului Sebastian Ghita, plasat sub control judiciar pe cautiune.

Victor Ponta a ajuns la DNA Ploiesti in jurul orei 9:50, iar la intrarea in sediul institutiei a declarat ca a fost citat ca martor, fara a preciza in ce dosar, relateaza News.ro.

Potrivit unor surse judiciare, fostul premier a fost citat ca martor in dosarul in care DNA a inceput urmarirea penala a deputatului Sebastian Ghita.

In acest dosar sunt cercetati si adjunctul sefului Parchetului Curtii de Apel Ploiesti, Liviu Tudose, arestat preventiv, fostul adjunct al acestui Parchet Aurelian Mihaila, aflat sub control judiciar, fostul sef al Politiei Prahova Viorel Dosaru si fostul sef al DGA Prahova Constantin Ispas, ambii aflati in arest preventiv.

Referat DNA in dosarul Ghita: Ce i-a oferit Victor Ponta ...citeste mai departe despre "Ponta, audiat la DNA in noul dosar al lui Sebastian Ghita" pe Ziare.com

#Ponta DNA, #Ponta DNA Ghita , #Stiri Guvern