Ponta cere sa fie continuata cu intelepciune si profesionalism directia economica data de el

Sambata, 23 Ianuarie 2016, ora 18:06
978 citiri
Ponta cere sa fie continuata cu intelepciune si profesionalism directia economica data de el
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta considera ca directia economica din perioada 2012-2015 trebuie pastrata si continuata "cu intelepciune si profesionalism".

"Cred ca dupa atatea confirmari venite atat de la mediul de afaceri intern, cat si de la institutii si experti internationali este clar pentru toata lumea ca directia economica din perioada 2012-2015 este corecta si eficienta. Ea trebuie doar pastrata si continuata cu intelepciune si profesionalism!", a afirmat, sambata, fostul premier Victor Ponta intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a precizat ca isi doreste ca anul electoral 2016 "sa nu strice aceasta directie" pentru a se pastra "relaxarea fiscala, lipsa inflatiei, marirea exporturilor, dar si a investitiilor straine directe si cresterea veniturilor cetatenilor romani din ultimii ani".

Fitch confirma ratingurile Romaniei: perspectiva solida, exista insa un risc

"Imi doresc foarte tare ca anul electoral 2016 sa nu strice aceasta directie (sa nu ne mai manipuleze ...citeste mai departe despre "Ponta cere sa fie continuata cu intelepciune si profesionalism directia economica data de el" pe Ziare.com

#Ponta Fitch rating Romania, #Ponta crestere economica Romania 2016 , #Stiri Guvern