Ponta confirma ca Romania si-ar putea inchide granitele in fata refugiatilor

Sambata, 24 Octombrie 2015, ora 16:27
1260 citiri
Ponta confirma ca Romania si-ar putea inchide granitele in fata refugiatilor
Foto: Facebook / Victor Ponta

Victor Ponta a declarat sambata la Sofia, in urma intalnirii cu premierii bulgar si sarb, ca inchiderea frontierelor celor trei tari migrantilor, daca Germania si Austria le vor inchide pe ale lor, va fi pozitia celor trei state la mini-summitul de duminica de la Bruxelles, relateaza Reuters.

Bulgaria, Romania si Serbia vor fi pregatite sa-si inchida frontierele migrantilor, in cazul in care Germania si Austria vor face acest lucru, a declarat anterior premierul bulgar Boiko Borisov.

Acesta este un indiciu al disensiunilor dintre statele membre ale Uniunii Europene (UE) cu privire la modul in care sa gestioneze un aflux de sute de mii de migranti, dintre care multi fug din calea razboaielor din Siria, Irak si Afganistan.

Criza refugiatilor: Bulgaria, Romania si Serbia, gata sa-si inchida frontierele, daca Germania face la fel

"Noi, cele trei tari, suntem pregatite, daca Germania si Austria isi inchid frontierele, sa nu ne lasam tarile sa devina zone-tampon. Vom fi pregatiti ...citeste mai departe despre "Ponta confirma ca Romania si-ar putea inchide granitele in fata refugiatilor" pe Ziare.com

#Romania granite refugiati, #Romania masuri refugiati , #Stiri Guvern