Ponta continua sa nege cozile de la vot din diaspora: Se puneau si de 4 ori la rand, sa se arate la televizor

Duminica, 21 August 2016, ora 21:55
781 citiri
Ponta continua sa nege cozile de la vot din diaspora: Se puneau si de 4 ori la rand, sa se arate la televizor
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul premier PSD Victor Ponta continua sa nege problemele care au fost in diaspora la votul pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Intr-o emisiune la Romania Tv, Ponta a spus ce s-a vazut la televizor si in zecile de fotografii postate pe retelele de socializare erau de fapt cozi formate din oameni care se puneau si de patru ori la rand "ca sa se arate la TV".

"Imi pare rau pentru acele cozi, pe care insa ulterior am aflat ca nu le-am facut eu, ci cei care se asezau de doua ori, de trei ori, de patru ori la rand, ca sa fie cozi, sa se arate la televizor", a spus fostul candidat la presedintie.

In sprijinul acestei deductii prezentata cu valoare de adevar, Ponta vine cu cifrele celor care s-au inscris sa voteze prin corespondenta pentru parlamentare.

"Acum daca ii intrebati pe cei care stateau la coada, am vazut ca s-au inscris 8.000 de oameni sa voteze in diaspora. 8.000 sunt in cateva blocuri in Drumul Taberei. Si noi, toata tara, tot Guvernul, munceste numai pentru ...citeste mai departe despre "Ponta continua sa nege cozile de la vot din diaspora: Se puneau si de 4 ori la rand, sa se arate la televizor" pe Ziare.com

#Ponta neaga cozi vot diaspora 2014, #Ponta declaratii cozi vot strainatate 2014 , #Stiri Guvern