Ponta continua scandalul cu ungurii: Ziduri, caini, arme? Asta aminteste de anii '30

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 12:36
900 citiri
Ponta continua scandalul cu ungurii: Ziduri, caini, arme? Asta aminteste de anii '30
Foto: Digi 24 TV

Premierul Victor Ponta continua disputa verbala cu Guvernul de la Budapesta, dupa ce ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto, l-a acuzat ca face "calomnii salbatice" la adresa Ungariei, spunand ca atitudinea tarii vecine aminteste de "anii '30".

"Romania si-a dorit sa fie membra a UE, problema refugiatilor e a Europei si trebuie sa o rezolvam impreuna. Comportamentul oficialilor maghiari nu are nicio legatura cu ideea de Europa. Ziduri, politisti, caini, arme - asta arata ca in anii '30", a declarat Victor Ponta, miercuri, la Palatul Parlamentului.

In plus, seful Executivului a afirmat ca ceea ce spune el "e un lucru pe care il spun cam toti liderii europeni", adaugand ca "daca se supara (Ungaria - n.red.), ma intereseaza foarte putin".

Victor Ponta a mai declarat ca Romania trateaza problemele la standarde europene. "Ma alatur liderilor europeni care sanctioneaza o atitudine rusinoasa. Voi face acest lucru de cate ori este cazul, indiferent daca se supara. Ei se cearta ...citeste mai departe despre "Ponta continua scandalul cu ungurii: Ziduri, caini, arme? Asta aminteste de anii '30" pe Ziare.com

#Ponta replici Ungaria refugiati, #Ponta Ungaria caini arme refugiati , #Stiri Guvern