Ponta, despre criza imigrantilor: Cand se va reuni CSAT-ul si ce va spune premierul (Video)

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 12:05
922 citiri

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, cand va fi reunit Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) si care va fi punctul de vedere pe care il va sustine din partea Guvernului in ceea ce priveste criza imigrantilor.

Seful Executivului a explicat ca Romania nu poate primi mai multi imigranti decat are capacitatea in acest moment, numarul fiind mult mai mic decat cifrele ce au fost vehiculate ca ar reprezenta cota stabilita la nivel european pentru tara noastra.

Cum scapa Ungaria de imigranti: Ii obliga sa mearga 5 km pe jos prin ploaie

"Nu putem primi in niciun caz pe termen scurt mai multi refugiati decat avem capacitatea. Adica 1.500, din care 150-200 din locuri sunt deja ocupate. Trebuie sa ne gandim cum facem sa oprim cauza, nu efectul, ca noi acum ne gandim la efect.

Vreau sa avem o pozitie coordonata cel putin cu vecinii nostri din regiune, am discutat cu toti premierii din regiune si o sa avem din partea Guvernului la CSAT un punct de vedere care va reflecta aceste ...citeste mai departe despre "Ponta, despre criza imigrantilor: Cand se va reuni CSAT-ul si ce va spune premierul (Video)" pe Ziare.com

#Ponta Romania cota imigranti refugiati, #CSAT Iohannis Ponta imigranti refugiati , #Stiri Guvern