Ponta dezvaluie in ce dosar a fost audiat la DNA dupa ce Dragnea l-a banuit ca "l-a turnat": Arata cat de vinovat se stie!

Miercuri, 20 Septembrie 2017, ora 12:38
1343 citiri
Ponta dezvaluie in ce dosar a fost audiat la DNA dupa ce Dragnea l-a banuit ca "l-a turnat": Arata cat de vinovat se stie!
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit miercuri in ce dosar a fost audiat la DNA la inceputul saptamanii, dupa ce Liviu Dragnea s-a aratat convins ca fostul sau partener a dat informatii despre el in fata procurorilor.

"Vad ca pana si a merge la pescuit este o infractiune (...) Nu l-au invitat pe domnul Ponta, dupa ce a insistat foarte mult sa spuna lucrurile astea. Era cu mana pe sus, doar ca sa-l cheme la DNA si sa spuna lucrurile astea. S-a cerut la DNA. Am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa stea cu mana pe sus, ca sa-l cheme sa spuna lucrurile astea la DNA. Eu nu am nicio emotie. Nu am legatura cu Tel Drum, nu sunt patron la Tel Drum, dar stiu ce misiune a avut domnul Ponta.

Guvernul Romaniei indiferent de care mari personalitati a fost condus a transferat din domeniul public al statului in domeniul administratiei locale de sute de ori, de mii de ori. Acel transfer al terenului cu balta a continut ca si altele obligatia pentru autoritatea locala ca in cinci ani sa faca ceea ce a promis cu terenul. Lacul si acum este tot acolo (la CJ Teleorman n.r.) ", a declarat Dragnea la Romania Tv, speculand in legatura cu declaratiile pe care Ponta le-ar fi dat in fata procurorilor.

In replica, Victor Ponta a scris pe Facebook ca actualul lider al PSD "minte cu nerusinare - la fel si slugile lui din politica sau din presa platite cu bani publici". El a precizat ca dosarul in care a fost audiat are numar de inregistrare din 2014.

"Este clar - 2014!?!?!? Am fost chestionat in calitate de martor (nu denuntator) despre modul in care am semnat eu o Hotarare de Guvern din 2013! Afacerile lui Dragnea cu Teldrum sunt problema lui si nu a mea sau a lui Grindeanu!", a precizat Ponta.

Acesta a adaugat ca nu a depus niciodata un denunt impotriva lui Dragnea.

"Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricui altcuiva din PSD! Niciodata! Daca Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM sa raspunda pentru ele / faptul ca da vina in mod mincinos pe altii arata doar cat este de speriat si cat de vinovat se stie! Liviu - minciuna si hotia au (pana la urma) picioare scurte! Si protectia pe care ai avut-o pana acum de la 'Sistem' nu o sa tina la nesfarsit!", a incheiat Ponta.

Amintim ca Victor Ponta a fost audiat luni, la sediul central al DNA, intr-un dosar despre care surse citate de mass-media spuneau atunci ca ar avea legatura cu Tel Drum. Intrebat de jurnalisti daca este de parere ca Liviu Dragnea ar avea motive de ingrijorare, Victo ...citeste mai departe despre "Ponta dezvaluie in ce dosar a fost audiat la DNA dupa ce Dragnea l-a banuit ca "l-a turnat": Arata cat de vinovat se stie!" pe Ziare.com

#Victor Ponta Dragnea DNA, #Ponta turnat Dragnea DNA, #Ponta audiat DNA , #Stiri Guvern