Ponta ia la intrebari partidele pe Codul Fiscal: Cine nu raspunde habar nu are

Duminica, 23 August 2015, ora 23:15
1139 citiri
Ponta ia la intrebari partidele pe Codul Fiscal: Cine nu raspunde habar nu are
Foto: Facebook / Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a lansat, duminica seara, pe Facebook, zece intrebari pe teme economice si politice, la care asteapta raspuns de la reprezentantii partidelor politice si in special de la Opozitie.

In postarea intitulata "10 intrebari fundamentale pentru viitorul economic si social al Romaniei!", premierul abordeaza teme cum ar fi noul Cod Fiscal, reducerea TVA, deficitul bugetar sau acordul cu FMI.

Ponta: Codul Fiscal nu e ca Biblia, perfect. As vrea sa nu treaca chiar in aceeasi forma

"In calitate de Prim Ministru al Guvernului care a conceput si promovat proiectul Noului Cod Fiscal consider ca toate partidele politice parlamentare au datoria (inainte sau in timpul dezabaterii care incepe maine in Parlament) sa raspunda opiniei publice la 10 intrebari legitime si utile:

(...)

2. Cand au votat in unanimitate Codul Fiscal au stiut ce voteaza? Au citit textul, specialistii lor au inteles prevederile si consecintele? Daca da de ce unele partide au considerat DUPA vot ...citeste mai departe despre "Ponta ia la intrebari partidele pe Codul Fiscal: Cine nu raspunde habar nu are" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta Cod Fiscal, #Ponta Facebook , #Stiri Guvern