Ponta: In urmatoarea sedinta JAI se voteaza contra aderarii Romaniei la Schengen

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 21:50
1006 citiri
Ponta: In urmatoarea sedinta JAI se voteaza contra aderarii Romaniei la Schengen
Foto: Facebook / Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, ca in sedinta Consiliului JAI de saptamana viitoare Romania nu va fi acceptata in Spatiul Schengen, pentru ca statele care au mai votat impotriva aderarii tarii noastre o vor face si acum.

"Sedinta JAI e saptamana viitoare si ni s-a spus foarte clar nu exista consens. Va spun mai direct: se voteaza contra tot de catre acele tari care votau de obicei contra si atunci nu avea rost sa supunem la vot in contextul actual.

Anul viitor presedintia va fi a Olandei, despre care stiti bine ce prietena a fost cu Romania pe tema Schengen. O sa vedem.

Deocamdata e clar ca dosarul Schengen, in ceea ce ma priveste pe mine si Guvernul, eu cred ca nu are rost sa ne mai rugam prea mult de cineva care nu vrea sa ne auda", a afirmat Ponta, la Amman.

Ponta pleaca in Iordania. Va lua cu el 4 ministri si un secretar de stat

Premierul a vorbit despre integrarea in Schengen in contextul in care a anuntat ca va reanaliza modul in care se acorda ...citeste mai departe despre "Ponta: In urmatoarea sedinta JAI se voteaza contra aderarii Romaniei la Schengen" pe Ziare.com

#Ponta vizita Iordania, #Ponta spatiu Schengen, #romania jai schengen , #Stiri Guvern