Ponta isi face asociatie, nu fundatie!

Vineri, 22 Ianuarie 2016, ora 10:28
1124 citiri
Ponta isi face asociatie, nu fundatie!
Foto: Arhiva (B1 TV)

Fostul premier Victor Ponta va fi, daca instanta va admite definitiv cererea sa, presedinte de asociatie, nu de fundatie, asa cum eronat se vehiculeaza in mass-media.

Nu stim motivele pentru care fostul lider PSD a decis sa infiinteze o asociatie, nu o fundatie, pe modelul fundatiilor "Nicolae Titulescu" si "Ovidiu Sincai" patronate de mentorul sau, Adrian Nastase, insa diferentele intre cele doua entitati sunt clar stabilite de lege.

Judecatoria Sectorului 5 a admis, joi, cererea formulata de ASOCIATIA BLACK SEA REGIONAL COOPERATION PROJECTS 2020 si a dispus inscrierea in registrul special a asociatiei respective, decizia instantei putand fi contestata in termen de 5 zile.

La termenul precedent, de saptamana trecuta, instanta a amanat cauza pentru ca reprezentantii viitoarei asociatii sa rectifice actul constitutiv "in raport de disp. art.6 alin.2 lit.h) din OG nr.26/2000".

Ordonanta nr.26/2000 face distinctie clara intre o asociatie si o fundatie, iar articolul de mai sus ...citeste mai departe despre "Ponta isi face asociatie, nu fundatie!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta fundatie asociatie , #Stiri Guvern