Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii: De ce e protest la mine si nu la minister, e mai mult loc

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 13:02
1271 citiri
Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii: De ce e protest la mine si nu la minister, e mai mult loc
Foto: Victor Ponta Facebook

Premierul Victor Ponta l-a certat, joi, in sedinta de guvern, pe ministrul Agriculturii Daniel Constantin, aratandu-se deranjat de protestul fermierulor care se desfasoara la aceasta ora in fata Palatului Victoria si care a blocat traficul in centrul Capitalei.

"Domnul ministru, stiam ca aveti toti banii... De ce sunt suparati ferimierii?", l-a intrebat pe un ton dojenitor Ponta pe Constantin.

Trafic blocat in centrul Bucurestiului de un protest la Guvern (Video)

Ministrul a explicat ca a fost o mica intarziere la plata subventiilor, insa acum banii sunt in cont si vor fi facute platile.

"Daca au banii de ce protesteaza? De ce nu protesteaza la dvs. ca e mai mult loc, de ce protesteaza la Guvern?", a continuat Ponta pe acelasi ton.

Constantin a inceput sa spuna ca fermierii mai au si alte nemultumiri, care nu tin doar de ministerul pe care il conduce, insa premierul l-a intrerupt trimitandu-l sa mearga sa comunice cu oamenii din strada si sa lamureasca problemele.

"Va ...citeste mai departe despre "Ponta l-a certat pe ministrul Agriculturii: De ce e protest la mine si nu la minister, e mai mult loc" pe Ziare.com

#Ponta Daniel Constantin protest guvern, #fermieri protest Guvern reactie Ponta , #Stiri Guvern