Ponta l-a chemat la Guvern pe fostul sef SGG Mihai Busuioc: I-am cerut sprijinul, mi-l va da in continuare - UPADTE

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 18:44
987 citiri
Ponta l-a chemat la Guvern pe fostul sef SGG Mihai Busuioc: I-am cerut sprijinul, mi-l va da in continuare - UPADTE
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, l-a chemat, sambata, la Palatul Victoria, pe fostul detinator al acestei functii, Mihai Busuioc.

Informatia a aparut intai pe surse guvernamentale, insa a fost confirmata ulterior chiar de Victor Ponta, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Victoria.

"Fostul secretar general a fost prezent, dincolo de partea politica sunt convins ca lucrurile intra in normalitate. Luni vom face procesul verbal (de predare-primire de mandat, n.red.) si i-am cerut sprijinul pentru ceea ce era f urgent. Sunt convins ca mi-l va da in continuare", a spus Ponta.

News.ro anunta dupa-amiaza ca Busuioc a intrat in sediul Guvernului printr-o intrare din spate.

Victor Ponta a fost numit vineri in functia de secretar general al Guvernului, decizia fiind publicata in Monitorul Oficial si fiind contrasemnata de secretarul de stat caruia i-au fost delegate atributiile lui Mihai Busuioc.

Ponta, de la Palatul Victoria: Guvernul nu se inchide ca un supermarket la dorinta dlui Dragnea. Grindeanu a trecut un test aproape mafiot

Dupa ce a devenit secretar general al Guvernului, pentru Ponta urmeaza excluderea din PSD

Ponta anunta negocieri cu parlamentarii PSD, pentru votul la motiune: Nu intrati in istorie in acest fel!

Efectul Ponta si panica lui Dragnea ...citeste mai departe despre "Ponta l-a chemat la Guvern pe fostul sef SGG Mihai Busuioc: I-am cerut sprijinul, mi-l va da in continuare - UPADTE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta sef SGG Grindeanu, #Victor Ponta Busuioc SGG , #Stiri Guvern