Ponta: Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Afirmatia lui Dragnea, o aroganta

Joi, 30 Martie 2017, ora 16:35
968 citiri
Ponta: Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Afirmatia lui Dragnea, o aroganta
Foto: Arhiva/Ziare.com

Deputatul PSD Victor Ponta a comentat joi afirmatia sefului sau de partid, Liviu Dragnea, care a spus ca nu se astepta ca Adrian Nastase sa-l copieze pe Ponta si sa spuna ca exista o coabitare a coalitiei de guvernare cu presedintele Klaus Iohannis.

Ponta a scris pe Facebook ca Dragnea a facut "o aroganta si o jignire inutila", in conditiile in care fostul premier nu l-a copiat niciodata, in schimb el a incercat sa il copieze pe acesta.

"Afirmatia lui Liviu Dragnea este o aroganta si o jignire inutila/nu pentru Adrian Nastase ci pentru noi toti cei care am crescut si am muncit doar in PSD! Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine/eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun Prim Ministru al Romaniei (si vad ca si prietenii si adversarii recunosc azi ca Guvernele PSD din 2000-04 si 2012-15 au fost cele mai performante pana acum)! Am mai incercat sa il copiez si sa fac din PSD un partid respectat pe plan intern si international si un partid care isi respecta si alegatorii si membrii!", a precizat fostul premier.

El a mai spus ca, "din pacate, Liviu Dragnea nu a incercat nimic din aceste lucruri".

"El doar il copiaza pe modelul sau politic Traian Basescu in a transforma PSD in PD-ul anilor 2000 - si guvernarea Romaniei in conducerea Consiliului Judetean Teleorman", a completat Victor Ponta.

Fostul premier a sustinut ca, in atitudinea pe care a avut-o fata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, Liviu Dragnea "a copiat perfect stilul Basescu".

"De altfel in atitudinea fata de Ministrul Tudorel Toader (cand a spus primul ca 'nu se impune schimbarea sefei DNA' si ca sustine orice decizie a Ministrului pentru ca azi sa spuna exact invers) - am recunoscut modul in care Liviu Dragnea a copiat perfect 'stilul Basescu'!", a afirmat deputatul PSD.

In incheiere, el a spus ca isi doreste ca Liviu Dragnea sa copieze performanta guvernamentala a lui Adrian Nastase si nu a lui Traian Basescu.

"Nu doresc niciuna dintre functiile lui Liviu Dragnea (a fost sincer ca el nu vrea sef la Camera Deputatilor, nu-i 'ca sa dea cu ciocanelul' - cum este sincer si acum cand spune ca nu vrea sa fie Prim Ministru in locul lui Grindeanu) - imi doresc doar sa copieze performanta guvernamentala a lui Adrian Nastase si nu a lui Traian Basescu - modelul/ar fi bine pentru PSD si pentru Romania'", a conchis Victor Pont ...citeste mai departe despre "Ponta: Nastase nu m-a copiat niciodata, eu am incercat sa-l copiez. Afirmatia lui Dragnea, o aroganta" pe Ziare.com

#Ponta Dragnea aroganta copiat Nastase, #Ponta plagiat Nastase , #Stiri Guvern