Ponta ramane cu imunitatea: Si ambasada Marii Britanii critica votul din Parlament

Marti, 09 Iunie 2015, ora 15:55
952 citiri
Ponta ramane cu imunitatea: Si ambasada Marii Britanii critica votul din Parlament
Foto: Facebook/Ambasada Marii Britanii la Bucuresti

Ambasada Marii Britanii vorbeste despre ultimele evolutii din domeniul luptei impotriva coruptiei, dupa ce Parlamentul a votat impotriva cererii DNA de incuviintare a ridicarii imunitatii premierului Victor Ponta.

"Guvernul Marii Britanii recunoaste importanta luptei impotriva coruptiei in Romania si necesitatea ca institutiile sistemului judiciar sa poata actiona cu impartialitate si in spiritul unei independente depline.

Acest principiu este de altfel mentionat si in rapoartele Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare in domeniul justitiei, documente ce subliniaza rolul important al Parlamentului in acest efort conjugat", se arata intr-o postare pe contul de Facebook al Ambasadei Marii Britanii in Romania.

Ambasada continua aratand ca "inainte de Summitul G7 din Germania, prim-ministrul britanic David Cameron a atras atentia asupra coruptiei ca amenintare la adresa prosperitatii si securitatii statelor, oriunde in lume. Premierul Cameron a anuntat ca ...citeste mai departe despre "Ponta ramane cu imunitatea: Si ambasada Marii Britanii critica votul din Parlament" pe Ziare.com

#Ambasada Marii Britanii reactie Ponta, #Marea Britanie reactie Ponta imunitate , #Stiri Guvern