Ponta sare in apararea lui Dragnea: Toti mergem pe strada si bem apa, dar il luam pe unul singur

Sambata, 16 Mai 2015, ora 16:26
1109 citiri
Ponta sare in apararea lui Dragnea: Toti mergem pe strada si bem apa, dar il luam pe unul singur
Foto: Facebook/Victor Ponta

Decizia instantei de condamnare a lui Liviu Dragnea pentru campania la referendumul din 2012 necesita clarificarea modului de organizare a campaniei electorale in viitor si daca politicienii trebuie sa stea in case cu telefonul inchis, sustine liderul PSD, premierul Victor Ponta.

"Toti suntem la fel de nevinovati. Mi se pare un lucru pe care orice om de bun-simt, care nu e speriat de moarte ca i se face si lui un dosar, cred ca il gandeste ca si mine. OK, am inteles condamnarea lui Dragnea ca o condamnare a tuturor, a celor care l-am suspendat pe Basescu, am facut campanie pentru referendum, am votat.

Daca Dragnea se ducea si ii lua presedintia de la Basescu, sa si-o duca el acasa, era normal, dar cand vorbim de ceva ce am facut toti si am facut bine (...) Toti mergem pe strada si il luam pe unul singur, toti bem apa si il luam pe unul singur", a spus Ponta intr-o conferinta de presa la Targu Jiu, sustinuta alaturi de Liviu Dragnea.

Ponta: In Romania orice fapta buna nu ramane ...citeste mai departe despre "Ponta sare in apararea lui Dragnea: Toti mergem pe strada si bem apa, dar il luam pe unul singur" pe Ziare.com

#Ponta Dragnea condamnare, #Ponta vinovati condamnare Dragnea, #Dragnea condamnat Referendum , #Stiri Guvern