Ponta si Oprea, liderii cu cele mai multe absente la voturile privind solicitarile DNA in ultimul an

Duminica, 13 Martie 2016, ora 11:11
1765 citiri
Ponta si Oprea, liderii cu cele mai multe absente la voturile privind solicitarile DNA in ultimul an
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Victor Ponta, Gabriel Oprea si Kelemen Hunor sunt printre liderii de partide care au avut, in ultimul an, cele mai multe absente de la sedintele de plen in care erau votate solicitarile DNA, in timp ce Alina Gorghiu si Vasile Blaga au cea mai buna prezenta, urmati de Calin Popescu Tariceanu.

In Camera Deputatilor, de la inceputul anului trecut si pana acum, au avut loc 11 voturi in plen pentru incuviintarea solicitarilor DNA in cazul a noua deputati: Elena Udrea (in doua randuri), Theodor Nicolescu, Ion Ochi, Victor Ponta, Ioan Oltean, Catalin Teodorescu, Madalin Voicu, Nicolae Paun (in doua randuri) si Cristian Rizea, informeaza News.ro.

In ceea ce il priveste pe deputatul Victor Ponta, fost lider al PSD si prim-ministru, acesta a participat la numai doua astfel de sedinte de plen: in iunie 2015, cand plenul a decis impotriva urmaririi sale penale, si in februarie anul acesta, cand au fost date voturile privind incuviintarea arestarii si retinerii lui Madalin Voicu.

Liderul ...citeste mai departe despre "Ponta si Oprea, liderii cu cele mai multe absente la voturile privind solicitarile DNA in ultimul an" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta Oprea Kelemen absenta Parlament DNA , #Stiri Guvern