Ponta: Situatia financiara a TVR e catastrofala! Nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Luni, 18 Mai 2015, ora 16:50
1078 citiri
Ponta: Situatia financiara a TVR e catastrofala! Nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda
Foto: Guvernul Romaniei

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Seful Executivului a facut aceste afirmatii la finalul sedintei coalitiei, in contextul in care jurnalistii l-au intrebat daca exista vreo persoana care sa fie sustinuta la conducerea TVR, iar premierul a raspuns negativ.

Avand in vedere acest raspuns, reprezentantii mass-media au insistat pe acest subiect si l-au intrebat pe Ponta daca il mai sustine pe actualul presedinte al TVR, Stelian Tanase, liderul PSD precizand ca decizia apartine Parlamentului, iar preocuparea sa, ca premier, este doar situatia economica a televiziunii publice.

"Nu trebuie sa il sustin eu (pe Stelian Tanase-n.r.), trebuie sa il sustina Parlamentul. Singura mea preocupare ca prim-ministru se refera la situatia financiara a TVR-ului care, in ultimul an, intr-adevar, a devenit catastrofala si ...citeste mai departe despre "Ponta: Situatia financiara a TVR e catastrofala! Nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda" pe Ziare.com

#Ponta catastrofa TVR, #Ponta situatie TVR , #Stiri Guvern