Ponta spune ca Dragnea a amenintat liderii din Tg Jiu ca le taie finantarea de la Ministerul Dezvoltarii daca il implica in campanie

Luni, 12 Iunie 2017, ora 12:35
1062 citiri
Ponta spune ca Dragnea a amenintat liderii din Tg Jiu ca le taie finantarea de la Ministerul Dezvoltarii daca il implica in campanie
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta sustine ca PSD a pierdut, dupa 17 ani, primaria din Targu Jiu, la alegerile partiale locale de duminica, pentru ca Liviu Dragnea i-ar fi amenintat pe liderii locali ca daca il vor chema pe Ponta in campanie le vor fi taiate toate proiectele de la Ministerul Dezvoltarii.

Ponta spune ca rezultatul nu a fost o surpriza pentru el, insa ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru social-democrati, pentru ca "atitudinea de siguranta absoluta si suficienta" si faptul ca in partid este "teama" de a nu fi suparat "seful" au dus la acest scor.

"In decembrie 2016 la alegerile parlamentare am obtinut in Gorj un rezultat pozitiv fara precedent - 5 parlamentari din totalul de 7 reprezentand judetul (4 deputati din 5 si 1 senator din 2) ; cu acea ocazie PNL obtinea 1 mandat din 7 si ALDE inca unul! In iunie 2017 PSD pierde Primaria Targu Jiu dupa 17 ani cu o diferenta zdrobitoare. In iunie 2016 Olguta Vasilescu castiga Primaria Craiova cu 62% din voturi ulterior devenind chiar ministru - ieri candidatul PSD castiga cu 42% la o prezenta catastrofala de sub 20%", face Ponta o comparatie dintre rezultatele obtinute de PSD la jumatate de an diferenta.

Ponta sustine, ca pe langa atitudinea PSD de "doar te prezinti si castigi" si subestimarea candidatului PNL, social-democratii au avut "interzis" sa se afiseze cu el in campanie.

"Liviu Dragnea i-a amenintat pe candidatul PSD la primarie si pe liderii locali ca daca 'il chemati pe Ponta in campanie si va afisati cu el va tai toate proiectele de la Ministerul Dezvoltarii'! Desi am insistat sa fiu implicat in orice mod teama acestora a prevalat si asa am fost 'exclus' din campanie pentru prima data din 2004!!! Intr-un oras mic asa cum e Targu Jiu aceste lucruri se afla imediat/oamenii nu au incredere intr-un partid care pune pe primul loc luptele egoiste din interior si nu interesul orasului si al lor", a scris Ponta pe Facebook.

Ponta ataca PSD si pe Legea salarizarii si disensiunile dintre conducerea partid si Guvern, sustinand ca si aceste scandaluri au contribuit la esecul de la alegeri.

"Dezamagirea alegatorilor PSD fata de subiectele la nivel national din perioada campaniei: Legea Salarizarii care a creat mari asteptari si s-a terminat cu o poveste amara; fortarile conducerii PSD de a da jos propriul Guvern fara a explica deloc care este motivul; aroganta agresiva a unor lideri PSD de la televiziuni care sfideaza realitatea pe care oamenii o vad cu ochii lor/faptul ca acum toata ...citeste mai departe despre "Ponta spune ca Dragnea a amenintat liderii din Tg Jiu ca le taie finantarea de la Ministerul Dezvoltarii daca il implica in campanie" pe Ziare.com

#Ponta alegeri locale partiale, #Ponta PSD pierdut Targu Jiu alegeri, #primar PNL Targu Jiu, #Ponta critica PSD alegeri partiale locale , #Stiri Guvern