Ponta, validat candidatul PSD la prezidentiale: Referiri la Marea Unire, Nastase si portofoliul UE

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 18:58
720 citiri
Ponta, validat candidatul PSD la prezidentiale: Referiri la Marea Unire, Nastase si portofoliul UE
Foto: B1 Tv

Candidatura prim-ministrului Victor Ponta la alegerile prezidentiale, din partea PSD, a fost validata, vineri, in cadrul unui congres la care au participat 30.000 de persoane.

Astfel, dintre cei aproape 415.000 de membri PSD care si-au exprimat votul, cei mai multi au votat "pentru", insa au existat si 68 de voturi "impotriva" si 182 de abtineri, potrivit Mediafax.

"Am stat pana acum in camasa de prim-ministru, mi-am pus acum haina de presedinte", a spus Victor Ponta, cand si-a inceput discursul, dupa ce a ascultat timp de o ora discursurile lui Liviu Dragnea si Gabriel Oprea, printre altii.

"E ultimul congres in care sunt presedintele dvs. In luna februarie vreau sa ma invitati la congresul PSD", a continuat premierul.

Ponta, asteptat cu barca si floricele de porumb, la Alba Iulia

Acesta a facut mai multe referiri la Marea Unire din anul 1918, aratand ca isi doreste sa fie presedinte la centenarul acestui eveniment: "Sa facem impreuna a doua mare unire a ...citeste mai departe despre "Ponta, validat candidatul PSD la prezidentiale: Referiri la Marea Unire, Nastase si portofoliul UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta lansare candidatura, #Ponta candidatura prezidentiale, #Ponta congres prezidentiale, #Ponta congres PSD prezidentiale , #Stiri Guvern