Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pornirea proiectului CE Oltenia va costa 2,2 mil lei

Pornirea proiectului CE Oltenia va costa 2,2 mil lei


Valoarea contractului de implementare si management al proiectului de infiintare a Complexului Energetic Oltenia este estimata la 2,2 milioane lei, fara TVA, pentru atribuirea acestuia urmand a fi organizata, in 7 februarie, o licitatie deschisa la sediul Complexului Energetic Craiova.

Potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro, contractul prevede managementul intregului proiect de infiintare a societatii Complexul Energetic Oltenia S.A. si auditul bilanturilor intocmite in scop de fuziune de catre societatile care fac obiectul fuziunii, relateaza NewsIn.

De asemenea, sunt incluse evaluarea societatilor care fac obiectul fuziunii, servicii de asistenta juridica in vederea implementarii proiectului, precum si servicii de asistenta financiara si fiscala necesare implementarii proiectului.

Finantarea va fi asigurata din surse proprii ale fiecarei societati implicate in procesul de fuziune.

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, iar durata contractului va fi de doua luni incepand de la data atribuirii.

In cadrul sedintelor AGEA din 5 decembrie ale Complexului Energetic Craiova, Complexului Energetic Turceni, Complexului Energetic Rovinari si Societatii Nationale a Lignitului Oltenia a fost votata declansarea procedurii juridice de infiintare a Complexului Energetic Oltenia.

Proiectul de fuziune aflat pe ordinea de zi a fost aprobat si de catre reprezentantii actionarilor minoritari Fondul Proprietatea, Termoelectrica SA si ICM SA.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 992 ori