Pornirea proiectului CE Oltenia va costa 2,2 mil lei

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 13:00
1276 citiri
Pornirea proiectului CE Oltenia va costa 2,2 mil lei
Complex energetic/ Sursa foto: Jurnalul.ro

Valoarea contractului de implementare si management al proiectului de infiintare a Complexului Energetic Oltenia este estimata la 2,2 milioane lei, fara TVA, pentru atribuirea acestuia urmand a fi organizata, in 7 februarie, o licitatie deschisa la sediul Complexului Energetic Craiova.

Potrivit unui anunt publicat pe e-licitatie.ro, contractul prevede managementul intregului proiect de infiintare a societatii Complexul Energetic Oltenia S.A. si auditul bilanturilor intocmite in scop de fuziune de catre societatile care fac obiectul fuziunii, relateaza NewsIn.

De asemenea, sunt incluse evaluarea societatilor care fac obiectul fuziunii, servicii de asistenta juridica in vederea implementarii proiectului, precum si servicii de asistenta financiara si fiscala necesare implementarii proiectului.

Finantarea va fi asigurata din surse proprii ale fiecarei societati implicate in procesul de fuziune.

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, iar durata contractului va fi de doua luni incepand de la data atribuirii.

In cadrul sedintelor AGEA din 5 decembrie ale Complexului Energetic Craiova, Complexului Energetic Turceni, Complexului Energetic Rovinari si Societatii Nationale a Lignitului Oltenia a fost votata declansarea procedurii juridice de infiintare a Complexului Energetic Oltenia.

Proiectul de fuziune aflat pe ordinea de zi a fost aprobat si de catre reprezentantii actionarilor minoritari Fondul Proprietatea, Termoelectrica SA si ICM SA.

#complex energetic craiova, #productie energie, #combinat energetic, #licitatie , #Stiri Guvern