Premierul a convocat o sedinta de urgenta la Guvern: Urmeaza o perioada de cod rosu de ger

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 15:06
983 citiri
Premierul a convocat o sedinta de urgenta la Guvern: Urmeaza o perioada de cod rosu de ger
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Sorin Grindeanu i-a convocat, sambata, la Guvern, pe ministrii Energiei, Economiei, Transporturilor si de Interne pentru a stabili masurile necesare pentru perioada urmatoare, cand ar putea fi emisa o avertizare meteo de tip cod rosu de ger.

"I-am rugat si pe ministrul Energiei (Toma Petcu - n.red.) si pe cel al Economiei (Alexandru Petrescu - n.red.) si o sa vina si ministrul Transporturilor (Razvan Cuc) si doamna ministru de Interne (Carmen Dan - n.red.) la Guvern, pentru a pregati si perioada urmatoare de cod rosu. (...) E sedinta cu ministrii pe care i-am anuntat pentru a vedea masurile urmatoare, pentru ca fiecare in parte gestioneaza o anumita componenta si sa vedem etapele urmatoare", a spus Grindeanu, cand a iesit de la o intalnire cu reprezentantii Ministerului Energiei.

Urmareste LIVEsituatia din Romania paralizata de nameti si ger

Acesta a precizat ca le-a cerut operatorilor din sectorul energetic sa fie cat mai implicati pentru rezolvarea problemelor, ...citeste mai departe despre "Premierul a convocat o sedinta de urgenta la Guvern: Urmeaza o perioada de cod rosu de ger" pe Ziare.com

#cod rosu ger Grindeanu , #Stiri Guvern