Premierul Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane in partide

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 09:07
1228 citiri
Premierul Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane in partide
Foto: Digi 24 TV

Premierul Dacian Ciolos a votat, duminica dimineata, la sectia 32 din Zalau, unde are domiciliul. Seful Executivului a declarat ca a votat oameni in care are incredere si a dezvaluit ca se astepta la o mai buna "regenerare a resurselor" partidelor.

Ciolos a fost insotit la urne de sotia sa. Dupa ce i-a fost scanata cartea de identitate, alegerile locale din acest an fiind informatizate in premiera, premierul a mers la cabina, cu cele trei buletine de vot - pentru functia de primar, pentru Consiliul Local si pentru Consiliul Judetean Salaj.

"Am votat si sper sa faca acelasi lucru toti cei care au drept de vot (....) Am votat pentru oameni vizavi de care sper ca pot sa faca din orasul asta mai mult decat este. Am votat oameni in care am incredere, chiar daca, drept sa spun, m-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane a partidelor care au propus candidati. Sper ...citeste mai departe despre "Premierul Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane in partide" pe Ziare.com

#Ciolos vot Zalau alegeri locale , #Stiri Guvern