Premierul Ciolos, chemat in Senat sa dea socoteala pentru evacuarea Antena 3

Marti, 16 Februarie 2016, ora 11:12
1047 citiri
Premierul Ciolos, chemat in Senat sa dea socoteala pentru evacuarea Antena 3
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a suplimentat, marti, ordinea de zi a sedintei de plen cu un punct in care a fost dezbatuta situatia posturilor de televiziune din trustul fondat de Dan Voiculescu carora ANAF le-a cerut evacuarea sediilor in termen de 5 zile.

Dupa mai multe luari de cuvant in favoarea postului Antena 3, atat de la PSD, cat si de la PNL si ALDE, Tariceanu a supus la vot invitarea premierului Dacian Ciolos pentru a da lamuriri in plenul Senatului cu privire la actiunea ANAF.

Cu 70 de voturi "pentru", 3 abtineri si 2 voturi "impotriva", propunerea a fost votata, urmand ca Dacian Ciolos sa fie invitat oficial miercuri dimineata, inainte de sedinta de guvern, la sedinta de plen a Senatului, pentru a da explicatii.

In jurul orei 11:30, biroul de presa al Guvernului a trimis programul premierului Dacian Ciolos pentru ziua de miercuri, in care nu figureaza prezenta acestuia la Senat si in care se precizeaza ca sedinta de guvern din aceasta saptamana se ...citeste mai departe despre "Premierul Ciolos, chemat in Senat sa dea socoteala pentru evacuarea Antena 3" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos invitat Senat Antena3 , #Stiri Guvern