Premierul Ponta, invitat la Mamaia sa verifice tarifele si serviciile

Joi, 13 August 2015, ora 11:48
1169 citiri
Premierul Ponta, invitat la Mamaia sa verifice tarifele si serviciile
Foto: Facebook/Victor Ponta

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism l-a invitat pe premierul Victor Ponta sa petreaca gratuit o vacanta la Mamaia, cu familia, ca sa testeze serviciile si sa studieze tarifele, propunandu-i si sa introduca TVA 0 in turism, dupa ce prim- ministrul a afirmat ca unde a mers in vacanta a fost mai ieftin decat in statiunea romaneasca.

"Ii lansam invitatia sa petreaca o saptamana la Mamaia, gratuit, la ce hotel doreste, impreuna cu familia, ca sa vada litoralul romanesc si preturile practicate aici. Daca sunt mai mari decat la Miami, cu aceasta ocazie sa scada si taxele. De acum vrem TVA zero la suta, daca tot e scump la Mamaia. Trebuie sa luam, evident, masuri sa reducem taxele", a declarat Alin Burcea, prim-vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

El afirma totodata ca reducerea TVA la 9% pentru pachetele turistice, care a dus in acest an la ieftinirea vacantelor pe litoralul romanesc, a impulsionat turismul, situatie evidentiata in statisticile... citeste mai departe despre "Premierul Ponta, invitat la Mamaia sa verifice tarifele si serviciile" pe Ziare.com

#Ponta vacanta Mamaia , #Stiri Guvern