Premierul Ponta, urmarit penal de DNA: Procurorii l-au chemat si pe Sova la audieri

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 12:47
865 citiri
Premierul Ponta, urmarit penal de DNA: Procurorii l-au chemat si pe Sova la audieri
Foto: Facebook/Dan Sova

Senatorul PSD Dan Sova este audiat, vineri, la DNA, la putin timp dupa ce premierul Victor Ponta a parasit sediul institutiei.

Premierul Romaniei a fost prezent, vineri dimineata, la sediul DNA, iar la iesire a declarat ca este suspect in dosarul Turceni-Rovinari, acuzatiile vizand activitatea sa anterioara de avocat.

Premierul Ponta, urmarit penal: spalare de bani si 17 infractiuni de fals

"Am venit la DNA ca orice om normal. O sa ne cheme pentru declaratii", a declarat premierul. Cand a fost intrebat daca isi va da demisia, Ponta a raspuns: "La DNA nu facem politica, politica o facem in Parlament".

DNA a anuntat, intr-un comunicat de presa transmis vineri, ca Ponta este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor.

Avand in vedere ca aceste infractiuni ar fi fost comise cand Victor Ponta era avocat si nu ocupa o functie de ministru, nu a fost nevoie de o solicitare a DNA ...citeste mai departe despre "Premierul Ponta, urmarit penal de DNA: Procurorii l-au chemat si pe Sova la audieri" pe Ziare.com

#Dan Sova DNA, #Dan Sova audiat DNA , #Stiri Guvern