Premierul Tudose i-a convocat la Palatul Victoria pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Miercuri, 06 Septembrie 2017, ora 12:25
1114 citiri
Premierul Tudose i-a convocat la Palatul Victoria pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara
Foto: site Guvern (Arhiva)

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, soldata cu demisia lui Adrian Tutuianu.

Primul sosit la sediul Executivului a fost ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, potrivit unor surse.

Ministrul Apararii Adrian Tutuianu a declarat, marti, dupa o intalnire cu prim-ministrul Mihai Tudose pe tema salariilor militarilor, ca si-a lasat demisia pe masa acestuia. Ulterior, premierul a explicat ca Ministerul de Finante a spus ca alocatia de hrana pentru militari nu ar trebui platita in prima jumatate a lunii, ci la final, iar "unii" au inteles altceva.

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu premierul Mihai Tudose despre situatia de la MApN, iar miercuri a semnat decretul de numire ca interimar la Ministerul Apararii a vicepremierului Marcel Ciolacu.

Citeste mai multe despre scandalul de la Ministerul Apararii:

Ministerul Apararii a ramas fara bani: Salariile militarilor vor fi platite esalonat, pentru ca nu s-a facut inca rectificarea bugetaraCe spune Ministerul Finantelor despre problemele cu plata salariilor de la MApNTudose accepta demisia lui Tutuianu si il propune interimar pe vicepremierul Ciolacu. Cum explica ce s-a intamplat la MApNIohannis a semnat demisia lui Tutuianu si e de acord ca Ciolacu sa fie interimar la Aparare ...citeste mai departe despre "Premierul Tudose i-a convocat la Palatul Victoria pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sedinta guvern Tudose rectificare bugetara , #Stiri Guvern