Previziuni 2014 Gusa, despre ruperea USL, jocul lui Basescu si tradarea din PNL

Vineri, 03 Ianuarie 2014, ora 07:39
1859 citiri
Previziuni 2014 Gusa, despre ruperea USL, jocul lui Basescu si tradarea din PNL

Analistul politic Cozmin Gusa considera ca 2014 va fi cel mai urat an electoral din istoria postdecembrista a Romaniei, marcat de ruperea formatiunii politice aflate la guvernare, USL, dar si de jocurile politice ale presedintelui Traian Basescu.

Gusa a spus, intr-un interviu pentru Ziare.com, ca a doua jumatate a anului ne poate aduce surprize in ce priveste candidatii la prezidentiale.

El nu are nicio indoiala ca USL se va destrama, considerand ca oricum acesta nu mai exista, iar fiecare dintre liderii sai incearca sa se pozitioneze mai bine.

Patronul Realitatea TV face si o predictie surprinzatoare despre PNL, fiind de parere ca unii dintre ministrii sai, dar si o parte a parlamentarilor, se vor desprinde de partidul condus de Antonescu pentru a face un nou UNPR, ce va ramane la guvernare cu PSD.

Cat despre Traian Basescu, Gusa crede ca va incerca sa-si orienteze capitalul de incredere pe care il are pentru a-si asigura continuitatea politica si dupa incheierea ...citeste mai departe despre "Previziuni 2014 Gusa, despre ruperea USL, jocul lui Basescu si tradarea din PNL" pe Ziare.com

#Gusa rupere USL 2014, #Traian Basescu alegeri presedintie 2014 , #Stiri Guvern