Prima data cand Facebook-ul e luat in serios de toata lumea

Marti, 17 Mai 2016, ora 07:48
876 citiri
Prima data cand Facebook-ul e luat in serios de toata lumea
Foto: Ziare.com

Numaratoarea inversa pentru alegerile locale a inceput. Daca in alti ani, candidatii se luptau aprig pe afisele de pe stalpi si din intersectii pentru a-si promova numele si sloganurile, acum abia se simte ca a inceput campania.

Campaniile electorale din acest an ar trebui sa se desfasoare fara sufocarea oraselor cu panouri electorale si mashuri din care zambesc candidatii. Singurele afise permise nu pot depasi 500 mm o latura si 350 mm alta, iar candidatii nu mai au voie sa imparta traditionalele pomeni electorale.

Teoretic, pana pe 5 iunie ar trebui sa vedem dezbateri de idei si proiecte, programe pentru orasele pe care candidatii vor sa le conduca. Pana acum, insa, am avut o campanie anosta, fara niciun fel de zvac. Specialistii consultati de Ziare.com au analizat mesajele candidatilor, precum si strategia folosita de ei in cursa pentru un scaun de primar sau de consilier. Astazi, candidatii se afla sub lupa sociologului Barbu Mateescu.

"Noile prevederi legale elimina... citeste mai departe despre "Campania sub lupa Episodul 1: Prima data cand Facebook-ul e luat in serios de toata lumea" pe Ziare.com

#campanie sub lupa, #campanie electorala alegeri locale , #Stiri Guvern