Prima demisie din ALDE: Imi exprim solidaritatea cu peste 300.000 de cetateni romani din intreaga tara ce se opun acestui abuz de putere

Joi, 02 Februarie 2017, ora 18:32
5352 citiri
Prima demisie din ALDE: Imi exprim solidaritatea cu peste 300.000 de cetateni romani din intreaga tara ce se opun acestui abuz de putere
Foto: Facebook/Paskuj Robert

Liderul organizatiei ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a anuntat ca demisioneaza din functie din cauza actiunilor "controversate" ale Guvernului si s-a declarat solidar cu protestatarii.

"Avand in vedere evenimentele recente declansate de actiunile controversate ale Guvernului sprijinit politic de coalitia PSD-ALDE si condus de Sorin Grindeanu, va anunt ca dezaprob aceste actiuni si imi exprim public solidaritatea cu cei peste 25.000 de sibieni manifestanti si peste 300.000 de cetateni romani din intreaga tara ce se opun acestui abuz de putere.

Printre acesti manifestanti am multi cunoscuti, prieteni si apropiati, fata de care nu ma voi delimita si carora le transmit ca au avut dreptate de curand, atunci cand imi spuneau ca suntem din aceasi generatie, avem preocupari comune si gandim la fel. Asta insemnand ca nu putem actiona diferit. Nu in aceasta chestiune importanta pentru tara", a scris acesta pe Facebook.

Robert Paskuj a anuntat ca renunta la functia de presedinte al organizatiei municipale.

"Eu consider ca functiile inalte sunt bune atunci cand din acea postura poti sa faci bine pentru cei ce cred in tine. Iar oamenii ce cred in mine asteapta sa fac acest pas pentru a contribui astfel la redarea unui climat de normalitate in viata pe care o traim.

La cei 31 de ani, am invatat ca a face politica inseamna sa fii alaturi de cei ce te sustin si nu sa te indepartezi de ei sau sa ii respingi, pentru a da curs unor asteptari de rang ierarhic", mai spune Paskuj.

In cursul zilei de joi au mai demisionat din cauza OUG privind Codurile penale si ministrul pentru Afaceri, Florin Jianu, fostul secretar de stat PSD Ciprian Necula, precum si viceliderul deputatilor minoritatilor, Ovidiu Gant. Miercuri, din PSD a plecat si fostul ministru Aurelia Cristea.

Un lider local al PSD si-a dat demisia: Mi-e rusine de mine. Locul meu este in strada

Continua demisiile in PSD, tensiunile sunt in crestere: Domnule Grindeanu, ai facut ceva pe numele bunicului tau!

Un ministru a demisionat din cauza ordonantei: Nu pot accepta impostura sau minciuna!

Inca o demisie din PSD: A plecat un fost secretar de stat

Un consilier PSD iese, joi seara, la proteste, dar nu isi da demisia: Oameni au ales omul, nu partidul

Un lider local al PSD cere abrogarea urgenta a ordonantei si demisia lui Iordache ...citeste mai departe despre "Prima demisie din ALDE: Imi exprim solidaritatea cu peste 300.000 de cetateni romani din intreaga tara ce se opun acestui abuz de putere" pe Ziare.com

#demisie ALDE ordonanta, #demisie sef ALDE Sibiu , #Stiri Guvern