Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 00:19
1033 citiri
Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD
Foto: Facebook / Primaria comunei Ciugud

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, care este si vicepresedinte al PSD Alba si a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost exclus, vineri seara, din partid. El a declarat ca va contesta masura.

Presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat, vineri seara, pentru News.ro, ca in Comitetul Executiv Judetean al organizatiei a avut loc o analiza aprofundata a modului cum s-a desfasurat campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2016 cat si a rezultatelor obtinute de organizatia judeteana si s-a decis excluderea din partid a vicepresedintelui PSD Alba, Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, si a consilierului judetean Ioan Florea.

"Sunt niste probleme interne si nu as vrea sa intru in detalii. (...) Am inceput campania de reorganizare, de analiza. Uneori mai trebuie facuta si curatenie", a spus Ioan Dirzu.

Presedintele PSD Alba a refuzat sa ofere detalii concrete despre motivele care au stat la baza ...citeste mai departe despre "Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gheorghe Damian Ciugud, #Ciugud comuna Alba, #primar Ciugud exclus PSD , #Stiri Guvern