Primarul PSD din Targu Jiu i-ar fi santajat pe rromi ca sa se asigure ca-l voteaza acum la Senat (Video)

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 16:47
1312 citiri
Primarul PSD din Targu Jiu i-ar fi santajat pe rromi ca sa se asigure ca-l voteaza acum la Senat (Video)
Foto: Facebook / Florin Carciumaru

Primarul din Targu Jiu, Florin Carciumaru, candidat PSD la Senat, a fost filmat cu camera ascunsa in timp ce facea promisiuni electorale unor membri ai comunitatii rromilor si le reamintea acestora ca a evitat sa le demoleze "palatele". Carciumaru s-a ales cu plangeri la BEJ din partea contracandidatilor.

Primarul a fost filmat in timpul unei intalniri a PSD cu liderii rromilor din judet, scrie Pandurul. Imaginile au fost postate pe Internet de PNL Gorj, care a facut si plangere la Biroul Electoral Judetean, acuzand PSD de santaj.

"Veti avea canalizare pe Microcoliniei si celelalte strazi. La fel, cand eu am venit si am discutat si v-am promis in programul de investitii pe 2016 si banii alocati pentru programul de investitii pentru 2016 era deja aprobat. Acum, urmeaza ce am promis, in 2017. Vom rezolva si cu acel PUG pe care il solicitati (...) Am rezolvat o problema mare pentru dumneavoastra si o vom rezolva si ...citeste mai departe despre "Primarul PSD din Targu Jiu i-ar fi santajat pe rromi ca sa se asigure ca-l voteaza acum la Senat (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Florin Carciumaru santaj rromi, #Florin Carciumaru reclamat mita electorala , #Stiri Guvern