Primul miting PSD impotriva "statului paralel" e promovat pe Facebook: #Ajunge cu tupeul, abuzurile si obraznicia!

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 07:52
997 citiri
Primul miting PSD impotriva "statului paralel" e promovat pe Facebook: #Ajunge cu tupeul, abuzurile si obraznicia!
Foto: Facebook/PSD Dolj

Dupa ce PSD a anuntat oficial duminica seara ca va organiza mitinguri impotriva "statului paralel" in Bucuresti si alte orase din tara, au aparut si primele chemari pe Facebook adresate simpatizantilor.

PSD Dolj cere pesedistilor sa vina la Craiova, sambata, de la ora 15:00, pentru a spune ca "#AJUNGE

* cu ABUZURILE statului paralel!

* cu TUPEUL celor care reclama Romania Inaltelor Porti!

* cu Manipularile sorosiste!

* cu OBRAZNICIA cu care vor sa confiste votul!

* cu Grupurile de interese care ne vor colonie!", se arata pe pagina evenimentului Hai la Universitate sa le spunem ca #ajunge!.

Olguta Vasilescu, ministru al Muncii si fost primar in Banie, dar si partenerul sau, Claudiu Manda, senator si lider PSD Dolj, si-au schimbat fotografia cover pe Facebook pentru a promova acest eveniment de la Craiova.

Amintim ca aseara Codrin Stefanescu a anuntat ca PSD va organiza un miting, sambata sau duminica, in Bucuresti si in toate orasele tarii. Este concluzia intalnirii dintre Liviu Dragnea si unii dintre liderii organizatiilor judetene.

Mesajul mitingului, potrivit lui Stefanescu, va fi ca "aceasta este majoritatea, acestia sunt romanii care vor altceva, mesajul poate o sa fie dus si la Bruxelles".

Desi se discuta de mai multa vreme despre posibilitatea organizarii unui miting al PSD, Stefanescu spune ca decizia a fost luata acum, in urma protestelor de sambata din Piata Victoriei. ...citeste mai departe despre "Primul miting PSD impotriva "statului paralel" e promovat pe Facebook: #Ajunge cu tupeul, abuzurile si obraznicia!" pe Ziare.com

#miting PSD stat paralel Craiova , #Stiri Guvern