Prioritatile lui Busoi pentru Bucuresti: spital, trafic si caldura

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 17:10
1213 citiri
Prioritatile lui Busoi pentru Bucuresti: spital, trafic si caldura
Foto: Facebook/Cristian Busoi

Europarlamentarul Cristian Busoi, desemnat de PNL drept candidat al formatiunii pentru Primaria Capitalei la alegerile de anul viitor, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca a identificat trei mari prioritati pentru Bucuresti: un spital integrat nou, rezolvarea traficului rutier, termoficarea si costurile acesteia.

"Spitalul nou este principalul punct din programul electoral, cel putin in acest moment. Eu am avut o serie de dezbateri publice in Bucuresti, in urma carora s-au desprins trei prioritati. Spitalul este una dintre prioritati, sistemul de sanatate, in general, sau serviciile de sanatate din Bucuresti, in conditiile in care Primaria are 19 spitale in subordine.

Rezolvarea traficului este cel de-al doilea punct foarte, foarte important, si problema facturii la incalzire si sistemul de incalzire este a treia prioritate. Poate nu in ordinea aceasta, pentru ca traficul este cel mai important", a sustinut Busoi.

El a precizat ca noul ...citeste mai departe despre "Prioritatile lui Busoi pentru Bucuresti: spital, trafic si caldura" pe Ziare.com

#Busoi candidat PNL Primaria Bucuresti, #Busoi candidat Primaria Capitalei, #Busoi spital Bucuresti , #Stiri Guvern