Proiectul presedintelui Iohannis. De-a rasu' plansu'

Luni, 04 Iulie 2016, ora 06:22
735 citiri
Proiectul presedintelui Iohannis. De-a rasu' plansu'

Presedintele Iohannis organizeaza astazi din nou consultari cu partidele si sefi de institutii, se vorbeste insistent despre necesitatea unui nou proiect de tara, care sa plece de la situatia nou creata prin Brexit.

Sunt, teoretic, demersuri perfect legitime. Romania devine a sasea tara a UE si in rearanjarea jocului ar avea nu numai sansa, dar si toate motivele sa incerce sa iasa din pozitia periferica si sa conteze si altfel decat strict geografic.

Pratic, insa, cu cine sa pui in practica un proiect de tara? Ni se tot da exemplu proiectul similar care a avut ca element central intrarea in NATO si UE, celebra declaratie de la Snagov.

Uitati-va cine erau pe atunci liderii politici ai Romaniei. Nu discut despre chestiuni de integritate, discut strict despre anvergura si inteligenta politica. Si uitati-va la actuala clasa politica. Vedeti vreun strop de viziune, de luciditate, macar de logica politica elementara pe undeva?

Cand singurul lider care vadeste un dram de ...citeste mai departe despre "Proiectul presedintelui Iohannis. De-a rasu' plansu'" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis consultari partide, #Romania UE Brexit , #Stiri Guvern